Magore, to je fuk...

Magore, to je fuk...

Anotace: Bude líp u edenských sádů...

Magore, to je fuk...

Co ty magore co,
chtěl bys
skákat
a zpívat?

Chtěl bys ničit a krást,
zlím pánem být?

Chtěl by ses ožrat a spát,
ráno si jen dál žít?

Magore, je to fuk,
je to fuk,
peníze mluví.
Je to fuk,
peníze mluví...

Snad umíš psát
a jestli ne,
stačí prachy mít.

Snad máš všechny rád.
Ať už chytrý, hloupý,
dobrý, zlý,
stačí zlato lít.

Co ty magore
chtěl bys
makat
a zírat?

Kolo času drtí Tě svou vahou
znovu a znovu a znovu
jako úder zvonu,
co nevymyslíš je věcí ztracenou.

Krev z osla,
který nehýka,
kape beze zbytku.

Jablečný mošt
zachutnal krásce i psovi.

Jak husa na sv. Martina
nežiješ bez osnovy.

Sarkasmus nad něhou květiny,
co by kaz na nábytku...
Autor Dominik Plesr, 14.07.2011
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: hloubavá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a mě se to tak líbí:)

14.07.2011 23:30:00 | monyka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí