Jen trochu pozadu

Jen trochu pozadu

Anotace: ***

Jen trochu pozadu,
Ve tvých polibcích a obětech
Jak ptáče co vypadlo z hnízda
I mě došel příliš brzy dech
A snad se mi to jen zdá…

Jen trochu pozadu,
Ve všem a v ničem podstatný
Jako bych ztratil sám sebe
Zkouším se najít ty buď vrátný
A otevři tomu kdo klepe.

Jen trochu pozadu,
V tolika snech tolik promarněných dní
Snad příliš dlouze jsem pochyboval
O trochu víc a déle než ostatní
Až jsem se stal kým jsem se stal

Odpusť
Autor Edmond Kadad, 07.08.2011
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, Viva La Roma, slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí