ZAS DEKADENCE
Anotace: Dnes bez ladu a skladu.
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Nemáš náladu?
Nevěš hlavu
Třeba veršuj
bez ladu a skladu
To je úděl tvůj!
Bomba tak do ticha
ani časovaná netiká
Na strmé dráze
pojedeme snáze
když nebudeme
užívat samé fráze
Třeba ze slabikáře
navíc z kalendáře
nebo ze snáře.
Dělat sedmilháře
Po pobytu v páře
máme rudé tváře
Majetek v malé káře
V dálce ohnivé záře
Popsané diáře
Požehnání faráře
co jen bludy káže
Pro svědomí čisté
Musím dělat věci jisté
Žiju stálým stresem
Divné, že ještě jsem
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: synanceia
Komentáře (0)