Hormonální

Hormonální

Anotace: Pro ty co mají rádi biologii... :)

Žil byl jeden malý hormon,
po kapsách pár malin,
neřekli mu doma jinak,
nežli Adrenalin.

Měl tuze rád nebezpečí
tenhle bídný synek,
chtělo se mu vypadnouti
z dřeně nadledvinek.

Osudenství tomu chtělo,
co se stalo pak.
Vyrazil a kudy chodil,
tam zvyšoval tlak.

Prošel krevním řečištěm,
zastavil se v srdci,
aby mohly gonády
(viz. American Pie).

Po čase se zastavil
na veliký dýze,
tancoval a popíjel
v hypofýze.

Narazil tam na roštěnku,
po kapsách pár višní,
řekla mu že pochází
ze slinivky břišní.

Oba měli dostatečně
hormonální sklony,
tak mi lezou uvnitř hlavy,
dráždí neurony...
Autor Rejha, 12.10.2011
Přečteno 394x
Tipy 21
Poslední tipující: divoska_jaja, tato22, Demotivovná Dezorientace, Santara, Findë, hašlerka, Donne, Kars, CULIKATÁ, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám ráda biologii, ale radši poezii:) Spojení těch dvou jsi trefil:) *

24.04.2012 22:23:08 | Demotivovná Dezorientace

Vyznáš se jak to uvnitř chodí
kterému hormonu s kterým se to hodí :-)

12.10.2011 20:55:00 | Kars

..:-))...

12.10.2011 19:58:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí