Anotace: Jak malý chlapeček v beznaděj upadl, když nepovedla se mu písnička... A není to jenom o zpěvu...
Tahle je hezká, líbí se mi...A jestli hraješ na kytaru, tak to zhudebni a vydej se do světa:)třebas to vyjde!
23.06.2008 14:17:00 | Ewineccka
nemam cit pro básničky, ale tvé se mi zdají dost dobré...:) a tahle má taky dobrý nápad (ne že by ho ostatní neměly :))
03.11.2006 15:47:00 | Eylonwai
ke kytaře se to hodí (teda ted nevím na jaký hudební nástroj hraješ pokud jsi muzikant) je to jednodušší text ale takové mají písně být, mají pohladit jednoduchostí.
p.s.: díky za komentář, je mi jasné že používám hodně obratů a metafor ale to je podle mě kouzlo poezie, ahlavně je to u mě o fantazii, přesto dík
07.07.2006 16:58:00 | Pavel Kotrba