Anotace: Nevím, kam to zařadit... ale jak jsem psal už báseň mou první... je taky spíše prozaická... Nevím proč nepíšu ve verších tato témata... :-) Kdo chce pochopit, proč tohle píšu... může si přečíst Svět, Tvá vůle! Je to starší, ale podobného rázu...
No, díky moc za to hodnocení... je pěkné slyšet, že se mé "básně" líbí... ale do povídky bych to zařadit nemohl... je to asi spíš opravdu poezie... jestli jsi četla Iluminace nebo Sezona v pekle Rimbauda, tak tam rozvádí své myšlenky a pocity podobným způsobem... ;-) Takže to nechám tady... :-)
29.07.2006 11:03:00 | Muji
Tohleje hodně dobré a působivé, líbí se mi to, akorát to zařa´d do povídek, s básní to nemá nic společného:o) jen možná ten úvod:o) pa Sunny
29.07.2006 09:51:00 | Sunny