Dušičkový čas

Dušičkový čas

Anotace: -

...............................
...............................

 

 

Všude kolem je nekonečné ticho .
V něm odpočívají neprobuzená slova .
Stejně tak tvé nepokojné ruce , hledají
                                                                     nahotu mého těla .
Je neděle , dušičkový čas a stovky světel
se rozzářily na hrobech . Někdo odešel , ani se nemohl rozloučit ,
jen tekoucí slza zatím neschnoucí je stále
                                                                         v srdcích těch kteří vzpomínají ...

 

 

Ani tys dnes nepřišla . Snad příjdeš zítra ,
kdy zavládne příhodnější čas . Vždyť stále prší a je zima .
Ale , v toužení po tvé přítomnosti , mi zůstávají vzpomínky .
Alespoň na tebe a lidi , které jsem měl 
                                                                          tak nekonečně rád ...
Autor kavec, 07.11.2011
Přečteno 359x
Tipy 12
Poslední tipující: Liška76, modrá..., Holis, labuť, WAYWARD, s.e.n
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tklivá a dojemná báseň dušičková,
Vystihuje atmosféru toho ticha,
úcty a vzpomínek na ty co nám stále chybí.

08.11.2011 05:45:29 | s.e.n

...**

07.11.2011 22:31:40 | WAYWARD

Stručně a krátce ...ST!

07.11.2011 15:18:48 | modrá...

Bolestná až za vesmíru konec..

07.11.2011 14:28:21 | Liška76

Dloubla až v samé hloubi duše, to pro bolest, co znám a taky pro ty, které už na tomto světě nespatřím... Moc hezká!... Jana

07.11.2011 12:01:39 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí