nehřejivá

nehřejivá

Anotace: -

-smetí nalézá se v koši...

/kolik časů zbývá než dozvíme se poslední kapitolu..?/

periferie zloměsta v dlouhotmě za oknem

-oheň došel, sakra

čtyřicet dva nevyřčenejch příběhů ve skle mdle oranžový oblohy

vadí nevadí hladí nehladí

halas v chrámu podzemních tunelů přehlušuje mlčivý dialogy

a indiferentně podivná šípková víla prchla před chvějivou upřímností

- možná, že se ani neptáš

jak je možný že se dva cizinci  potkali

o půl pátý ráno na uprázdněný konečný fialovýho metra

-smetí?

nalézá se v koši.
Autor fialová, 07.11.2011
Přečteno 277x
Tipy 8
Poslední tipující: kamínek, nebech, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí