Něco tě vnímá
Zazpívej slavíčku tu pátou osudovou
něco tě vnímá, něco tě stále slyší
nervózně do větví krvavci zatím klovou
a píseň zdá se tišší, stále tišší
Zahřívej sluníčko, hřej, co ti síly stačí
něco tě cítí, něco tvé teplo vnímá
nervózně koukají ty rudé oči ptačí
a stále silnější zdá se býti zima
Pospíchej múzo, přijď, skloň se trochu níž
něco tě vnímá, něco tě rozeznává
nervózně zobáky přilétají blíž
a obraz stále kalnějším se stává
Zavoňte květiny vůní svou nejsladší
něco vás vnímá, něco tu vůni cítí
jak tma se jeví hejno krkavčí
a stále povadlejší zdá se všechno kvítí
Obejmi maminko jak umíš nejvroucněji
něco tě ještě vnímá, něco tě miluje
nervózně krkavci svou píseň hladu pějí
a život stále víc se vzdaluje
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, teď už nikdo, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)