Z podkroví- anotace : odříkání a přikázáním...

Z podkroví- anotace : odříkání a přikázáním...

Anotace: -

I s Pánem Bohem


..Tak to zaplať
nebo mne suď
za tu závrať
co měl jsem včera
porušil jsem desatera
kdybys ale věděl která
možná by tě sralo
že tě nebe vzalo
v třiatřiceti

Jako v zvířeti
ozvaly se ve mě pudy
než švec spočet do pěti
u půdy jsem jí řek tudy
co se stalo vzápětí?

Slezly tapety
z krovů vzlétli holubi
možná zejtra do huby
od jednoho dostanu
za tu postel z ratanu
kde jablko v županu
koštoval jsem poránu

I s Pánem Bohem

..Podobni jsme v mnohém
na lásky mám z půdy trám
chodím v šatu strohém
a v neděli nedělám.
Autor zenge, 25.11.2011
Přečteno 429x
Tipy 4
Poslední tipující: Liška76, Jana M., zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí