Úsměv tvůj plní sny věčného světla

Úsměv tvůj plní sny věčného světla

Anotace: -patřím tobě

Naruby roční období, den i noc. Ztracená v myšlenkách moc.
Naruby košile, ponožka, šál. O koho ses tolik bál?
----------------------------------------------------------------------------
Nic není nemožné, ani polibky ani tvé doteky.
Naruby život, naruby sny, naruby slova i myšlenky.
Na provázku přivázaný náš dnešní čas.
Nic není nemožné,ani polibkem zachránit tě zas.
Úsměv tvůj plní sny věčného světla,
nic není nemožné, ani abych se spletla.
Jsem unášená do srdce svého okna,
Patřim tobě, cítím se celá bezmocná.
Co je to den bez svítání?
Je jako milování bez líbání?
Pojď dej mi ruku, můžeme společně snít.
Nechci kráčet už sama, vedle tebe chci jít.
Bez tebe jsem ztracená, celá zmatená.
Je to jako když měsíc ztrácí své paprsky.
A vítr rozfoukává slova mojí lásky.
Nic není nemožné, ani to abych tě milovala.
(sama se sebou v lásce bojovala)
(- a možná i zvítězila.)
Nic není nemožné, ani snít s otevřenýma očima.

Autor Labanda, 27.11.2011
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Liška76, Lina
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji

30.11.2011 20:23:23 | Labanda

ano když v to člověk uvěří nic není nemožné...pěkné plné citů.

28.11.2011 07:00:48 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí