Konec roku

Konec roku

Anotace: -

Jsem si tou věcí skoro jistý,

věřte mi Pepové, Jany, Klárky,

když nebouchnou ho teroristi,

zas nám Ježíšek nadělí dárky.

 

A za pár dnů pak na Silvestra

dospělí opět slinu chytí,

paleta následků objeví se pestrá:

delirium, kocovina, blití.

 

Zkuste se letos v pití brzdit,

vyhlašte dokonce předsevzetí,

že lidské vztahy nebudete prznit

a přidáte i při výchově dětí.
Autor Ringo, 19.12.2011
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Helena Buchtová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí