VŮNĚ

VŮNĚ

Anotace: ....

Bílé klapky klavíru
jako rozpuštěné vlasy
čechrané tóny
bezedné propadliště
kde třpyt slunce v jasmínu
nechá dozrát zlaté klasy
jako kovové spony

ve tvých pavučinách

pro láskou oslabené
a bezprizorní
pro všechny v citech pomatené
jež pokorní
a svorní

tiše naslouchají
tlumenému hlasu ve tvých vlasech
jak našeptává

jen pojď blíž
a přičichni si k vůni života
co je tak sladce štiplavá
a s šetrným podtónem emocí
navozuje nejvyšší stav blaženosti

a tak tiše potají tají
v každodenních zápasech
a ta vůně uvnitř mocně dozrává

jako vězněným ocelová mříž
když obepíná jejích srdce samota
a pocit bezmoci
a nehostinné zlosti.
Autor ZILA78, 11.03.2012
Přečteno 249x
Tipy 14
Poslední tipující: Jin&Jang, enigman, Necelá, střelkyně1, Aťan, Psavec, PANGÁSIUS
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedla se, dávám ST.

11.03.2012 11:58:09 | Psavec

První část je bezvadná, líbí se mi ,ale i jako celek. Rozhodně za ST a tebe si dám do oblíbených, píšeš hezky

11.03.2012 09:53:46 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí