Myslíš,že to stačí?

Myslíš,že to stačí?

Anotace: ...

Kolik stop zanecháme na světě,
než jej opustíme?
První krůčky dítěte,
pak jej vypustíme

na předlouhou pouť životem.

Mocný příboj,plejáda úspěchů
i zklamání.
Vzdělání bez prospěchu,
nevědomost,která zabrání

držet se za plotem

s nápisem "Pozor,zlý pes".
Nábor zkušeností.
Neznal jsi včera?Poznáš dnes!
Každý se svého zhostí

k újmě,lépe ku prospěchu.

Tak ubíhá čas,
ten neochvějný zrádce,
pak najdeš šedý vlas
a je pozdě ptát se,

proč žil jsem bez oddechu?

Kolikrát jsem se zastavil,
pohlédl na krásu kolem?
Tvář slunci nastavil,
zůstal stranou se svým bolem?

Nad svým hrobem pláči!

Konečný účet vystavit,
nepoznat štěstí,lásku,
zlato v hlínu přetavit,
mít na očích černou pásku.

Projít životem jen tak?
Nedávat,jen brát?

Myslíš,že to stačí?
Autor Bakchus, 08.04.2013
Přečteno 426x
Tipy 15
Poslední tipující: Jana B., Lucisska, Květka Š., MarťaB, Morgenstern, Izza, Joe Vai, Amonasr, Miriska, Inna M., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen dávat asi také není zrovna košér :D Ale chápu moc hezké.

08.04.2013 19:59:46 | Morgenstern

Rovnováha je ten správný směr.Ve všem.

08.04.2013 20:01:31 | Bakchus

Hmmm to ano ale nuda :D

08.04.2013 20:02:20 | Morgenstern

nestačí.

08.04.2013 06:59:49 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí