Žiju si ve své nafouknuté bublině
Kde neustále tvářím se nevinně
Milý úsměv, nad hlavou svítí svatozář
Jak může být někdo tak dokonalý lhář
I když mám neskutečnou zlost
A téhle přetvářky tak akorát dost
Nemůžu odkrýt svou pravou tvář
Můj rozum je hasič, zatím co duše je žhář
Chci si sundat masku, ukázat své pravé já
Ale rozum zatím nad duší vyhrává.
Cítím, že hasiči dochází síly
Zatím co žhář blíží se cíli
Raději mě nenáviďte, za to kdo opravdu jsem
Naplněná nenávistí, bolestí a zlem
Než abyste milovali jen vytvořenou vizi
Která tak či onak jednoho dne zmizí.