Láska je to, co člověk potřebuje nejvíc

Láska je to, co člověk potřebuje nejvíc

Anotace: ...

Lásko,

vím, že ne vždy to bylo mezi námi růžový,

ale tak to prostě chodí všude,

že slunečné dny střídají bouřky,

aby se pročistil vzduch a mohlo to být zas krásný.

 

Chápu, že to chceš zabalit a navždy odejít,

ale před tím, než to uděláš, ti chci říct -

že všechno co se děje, má důvod

a i to špatný tě posune vpřed.

 

Stačí se na to podívat z té lepší stránky.

Ale ty už jsi asi na to krásný,

co mezi námi bylo, zapomněl.

 

Nejspíš už ani nemáš chuť dát nám ještě šanci,

ale já jí mám a udělám vše proto,

aby to zas bylo jako dřív -

Ty a já spolu, navždy…

Protože tě neskutečně miluju

a to je ta nejdůležitější věc.

 

Nemůžu ti slíbit dny bez občasných bouřek a povětří,

ale to co ti můžu slíbit je, že vždy půjdu po tvém boku.

Ať se děje cokoliv, já tě podržím.

Chci být s tebou, protože s tebou se cítím být sama sebou

a v tvé náruči se cítím v bezpečí a nic mi nechybí.

 

Nevím, jak to máš ty

a možná už jsi rozhodnutý

náš příběh navždy ukončit,

ale ještě než to uděláš,

zeptej se svého srdce,

co cítí, protože to je to,

na čem doopravdy záleží.

 

Zavři oči a nech se jím vést

a já budu doufat, že tě zavede zpět ke mně -

do mé náruče,

protože já vím, že tam patříš

a bez tebe se cítím tak prázdná a k ničemu.

 

Cítím, že se potřebujeme navzájem,

ale poslední slovo je na tobě.

Já věřím v náš happy end,

snad i ty změníš názor.

 

Nemusíš odcházet, jestli to doopravdy nechceš,

protože já tu čekám jen na tebe.

Víš, je tak lehké nechat se unášet láskou,

Když miluješ, máš dovoleno chovat se jako blázen.

Zkus být tím bláznem semnou,

protože láska je to, co člověk potřebuje nejvíc.

 

 

Autor Nikdo_, 15.08.2013
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí