Opravdu?
Ta sličná dívka se jménem začínajícím na F?
Kolik všedních Jan, Terez, An a třebas Ev
tu všude kolem máme
co jich známe?
Filemónu však jistojistě ani jednu jedinou
nemáme a proto ani neznáme.
Bez maní a bez znaní
svět náš však jen prostoduše uhání
Je ho škoda, toho Světa
A přitom často stačí jedna věta
na písmena skoupá
přesto myšlenku si houpá
stručná, věcná, není hloupá
ta naše Fyzika.
:-)
Nekomentuji, jen bráním Svou dívku - to se má ne?
26.08.2013 22:40:04 | Luky-33