Anotace: ..
V těžkém dýmu
vyvrhnutých pokladů tvé duše
- těch zdařile
nepovedených žertů -
přestávám
slepě a prostoduše
tvým němým představám
odezírat ze rtů.
Nevím, co to znamená.
Pachuť tvých slov
zní skoro jako ozvěna
toho,
že - k čertu -
tvá životní přeměna
je vzácně neposloupná
- už teď se na prach rozpadáš -
tvá duše
ti doutná...
Našel sem sic později, ale jsem tomu rád :-) Taky mě moc zaujalo jak duše doutná :-)
19.01.2015 17:25:52 | Madanik
taktéž moc děkuji :) ono z některých lidí to prostě dýmí a nedá se to přehlédnout ;)
19.01.2015 21:08:05 | Emily Winnacott