Opi-v-se

Opi-v-se

Anotace: na motivy polské písně od rockové kapely Dzem - Wehikul czasu

 

 Opi-v-se

 

Není mi dobře, divný je vzduch,

venku je hnusně, bolí mě břuch.

Nemohl jsem spáti, probděl jsem noc.

Jak je to možné, ptám se furt proč?

Kdo to jen dopustil, že mi je zle.

Záchod jsem zaplnil, je mi fakt mdle.

Dal bych si pivko, ale lepší je chléb.

Chleba mi došel, je to fakt zlé.

Co mi teď zbývá, do obchodu mám jít.

Tašku si vzíti a pár housek chtít.

Prachy jsem propil, jak z toho ven.

Na pivo mám!!

Nekupuj ho, nekupuj ho!!

 

Autor jyardak, 10.07.2014
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí