Jak daleko od domova vlastně jsem?

Jak daleko od domova vlastně jsem?

Anotace: Cizí země...cizí kraj.. a přesto vše stejné...zdá se být...

Jak daleko od domova vlastně jsem?
Rozhlížím se z okna, vidím míjející se vlaky,
houf havranů choulící se k sobě,
jen já tu sedím sama a prohlížím si dešťové kapky.

Havrani vzlétnou a z dohledu mi zmizí,
proč jen se cítím tak sama,
proč jen je mi tahle země cizí?

Stejná země, cizí kraj..
A já v novém pokoji, v novém životě..nové já...
A přesto si zoufám, co tu dělati mám..

Hledím do dálky střešním oknem, které je mi bránou do neznáma,
jsem tu stále sama...
proč jen je vše nové, cizí..stejná země...ale není mi známá..

Žádné slunce, které by mi bylo příslibem lepších dní...
jen já...mraky..dešťové kapky..
a spousta lidí..kteří jistě o lepším zítřku sní.
Autor B.kaspik, 13.08.2014
Přečteno 481x
Tipy 5
Poslední tipující: hloubavá, kasparoza, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsou dny,
kdy všechno
je nám cizí.
Jsou dny,
kdy hledáš
lásku ryzí.
Jsou dny,
kdy na všechno
jsi sama.
Tam vysoko
pod sřechou.
Pod hvězdama...

14.08.2014 16:33:20 | hloubavá

možná jen proto že chceš být ... ty která boje nebojí se máš strach jen snít ...

14.08.2014 13:39:36 | kasparoza

zasni se také a raduj se ze života

13.08.2014 21:05:16 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí