Nerozhodnost

Nerozhodnost

Anotace: ...

Nový den přichází a zase končí,
člověk se budí a usíná,
lidé se scházejí a zase loučí,
přítel na přítele se upíná.

Tak jako hrnek s podšálkem patří k sobě,
stejně tak bych chtěl i já patřit k Tobě.
Jeden bez druhého na něco jsou,
spolu však vždycky toho víc dokážou.

Pokud máš však ještě další svůj hrníček,
nepleť už hlavu mou z napsaných srdíček.
Když přijdem ke dveřím s nápisem vztah,
tak už máš v rezervě poslední tah.

Tyto dveře jen láska odmyká,
Tvá láska ke mně se ale vymyká.
Pokud však myslíš, že nemáš klíč,
prosím Tě otoč se a jdi hned pryč.
Autor Eumaios, 01.09.2014
Přečteno 252x
Tipy 3
Poslední tipující: James Libustka, AndreaM, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokud ten pravy nejsi, tak odchod dej si ;)

17.10.2014 17:28:20 | James Libustka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí