Oktober

Oktober

Anotace: Už troubějí, už troubějí.

Oktober

Jako kámen duní mlčení
mlčení v říjnu "pod Lipami".

Dunění vyhání sílu těla.
Napětí strun seče
mozek na protlak.

Utrejch z divokých růží
skolí i divočáka.

A dvě mandle naproti světlům.

Těžké je sdílet touhy,
když jsou jiné.

Ale kdeže - jen život pouhý.

Lehké vyhnout se vášni.
Ale proč by?

Nač paseky tnou se,
když laň a jelen...
Autor Dominik Plesr, 25.10.2014
Přečteno 231x
Tipy 8
Poslední tipující: jitoush, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí