ŽABKA A VLAŠTOVKA

ŽABKA A VLAŠTOVKA

Anotace: .



                                             ŽABKA A VLAŠTOVKA

                                v tůňkách za řekou žabičky jsem házel
                                oblázky placatými
                                krásná a nahatá z vody vystoupila
                                Žabka mi říkají culila se
                             a rozpustile poskakovala kolem dokola

                                z cesty nad srázem vlaštovky jsem pouštěl
                                formát á tři a čtyři
                                krásná a nahatá na zábradlí sedla
                                Vlaštovka mi říkaj culila se
                             a rozpustile komíhala nohama ve větru

                                to bylo haló když se mnou šly domů
                                ráno jedna odpoledne druhá
                                na sobě jen moji pletenou vestu
                                strakatou košili okolo pasu
                                na boku rukávy na mašličku
  
                                něco na sebe jsem jim dal
                                po sestře – před časem šla pouštět draka
                                s tím svým i s dráčaty občas se ukáže
                                zvesela potom tu řešíme rodinné vztahy
                                ty dvě se s Drakem neznají ač jsou ze stejné říše
  
                                zrzavá Žabka a černá Vlaštovka
                                hopsají kolem a poletují
                                pečují o mne a hýčkají mě
                                některá sem tam se na chvíli ztratí
                                říkají najíst se po svém a tak
  
                                 když přijde ségra tak jsou s ní jedna ruka
                                jen pořád nevím
                                proč právě my jsme pro ně ti praví
                                a nějak je mi to jedno
  
                                však tam pro tebe taky chystají místo
                                prokecla jednou některá z těch tří
  
                                  budeš čaroděj
  
 

Autor pedvo, 22.11.2014
Přečteno 353x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Iva Borecká, Megan, v.hercik, WIRUS, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, díky. To jsem potřeboval. Volný sled myšlenek. Je to krásné.

22.11.2014 16:24:27 | VEDz RVAHEs

Dík za pěkný komentář.

23.11.2014 15:36:39 | pedvo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí