Z Lemurie do Evropy VH

Z Lemurie do Evropy VH

Anotace: ...

Podzimní peřina mlh
ve světle lamp rána
- utrousil alchymik
snad jen
destilát

Nad hřích
co v noci seje
myšlenky do pat nevěrců
a Holan ta bestie
se směje

U budky z prken buku
a čtu si v ní
cítím naději
to básník tužkou kouzlí
sám
nikdy samotný se slovy

A slunce již
z toho rána
pálí obzor
pálí aleje

mladí vrhají se
a jako staří skonají
Autor Kubský P., 24.11.2014
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, jitoush, Jort, Amonasr, knihomolka, AndreaM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí