na principu kolotoče

na principu kolotoče

Anotace: ..

 

na principu kolotoče

hledáš a ukládáš 

smysl vlastního života 

zasutý v myšlenkách

ve vrstvách paměti

tam leží někde stočen

 

v tenkých sítích neuronů

pod epitely mozkomíšních drah

pod zrádně tekutými písky

příštích otázek a jejich odpovědí

pod negativy vzpomínek

a pod nánosy ztichlých slov

prohledáváš všechna místa

a zachraňuješ sama sebe

 

rozpadáš se lámeš

křičíš syčíš planeš

hraješ praskáš klameš

a neustále odrážíš se

v rytmu srdečního svalu

až za linky fantazie

jak zrnka písku v kalu

včera světlo zítra tma

aniž bys vůbec tušil

odkud se bere

něco jako láska

a srdce vášní posedlá

Autor josuatree, 28.11.2014
Přečteno 225x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, jitoush, bogen, Martinecka23, AndreaM, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....tak tato Tvá mě oslovila....prostě pro mě parádní...../úsměv/.Ji.

28.11.2014 11:45:08 | jitoush

to mě těší :-)

28.11.2014 20:23:33 | josuatree

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí