Otcové

Otcové

Anotace: Věnováno všem otcům, tátům a otčímům...

byli tady a budou
ti, kteří převzali to nejlepší
skrývajíc svoji slabost,
aby synové neprohráli
byli tady a budou,
ti, kteří milují o samotě
v bílých pokojích,
byli tady a budou
drolící se hlína v dlaních
je jejich úděl,
otcové
s býčí šíjí a lvím srdcem
otcové,
kteří převzali to nejlepší.
Autor Cofin, 19.01.2015
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá mořská víla, Skořicová princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí