Ráno obyčejného opilce

Ráno obyčejného opilce

Anotace: Za pomoc s tímto dílem patří někomu jedno velké bezprizorní poděkování.:)

Další ranní směna
než si vyčistí zuby
zvrací kocovinu
včerejšího nevyspání
do průhledné sklenice
beze dna

 

koupelnu ucpává
laciná voňavka
předchozí milenky
na jejich další setkání
usedá prach
je moc starý
na nové pohádky

 

z nebe sněží kokain
sjede se
na lyžích v nicotě
kde jeho budoucnost
nedokončuje věty

 

v sobě nosí špínu
celýho světa
tak se občas umeje
chtěl by se smát

 

ale stejně ví
že jednou umře.

Autor Isquieasuus, 31.01.2015
Přečteno 339x
Tipy 18
Poslední tipující: Loveless, A42, enigman, Lioness, Jort, Amonasr, Sýkorka07, PrinceznaAmellie, Elisa K., Frr, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí