Pohádky

Pohádky

Anotace: ...

Život ubíhá
ani nevím jak,
možná lineárně zrychleně
snad úprkem a jestli chcete -
jsem větrem zmítaný
papírový drak,
co polámal se,
když pokoušel se vzletět.

Jak dřívější filozof,
co hledal důvod bytí,
i já ztratila se
kdesi mezi řádky,
zbyl ze mě obláček,
co nikdo nezachytí,
mám touhu, být zas maličká
a věřit na pohádky.
Autor Annie the wolf, 17.03.2015
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Jort, Rozina, Nikita44, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí