Jinak

Jinak

Anotace: něco malého k večeru

Místo šatů pampelišky,

místo očí sladké borůvky.

Místo duše kominíčky,

místo srdce čtyřlístky.

 

Místo krachu stezka plná vítru,

místo slz jen perly štěstí.

Místo sbohem řekni vítej každému jitru,

Místo jasné cesty vychutnej si stát na rozcestí.

Autor Danuela, 14.05.2015
Přečteno 252x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Airen, Nikita44
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí