Písek v hodinách

Písek v hodinách

Anotace: Rozdrtím v rukách čas třeba mi neuteče a pak zas vleče se jak zbitej pes...

Rozdrtím v rukách čas

třeba mi neuteče

a pak zas

vleče se

jak zbitej pes


Já ptám se

Tak co dnes?

A co zítra?

Co takhle

se životem

co do nás vpadl?

(ani se neohlásil)


Kdo chytne čas

za ocas

ať vychutnáme aspoň chvíli


než motýli

odnesou na křídlech náš prach…
Autor Víla, 12.06.2015
Přečteno 244x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí