Vyšlete armádu
-velmi rychle, sborový zpěv
Vyšlete armádu
Nechť nad všemi městy vlaje šedá vlajka
Pošlete naší elitu
Ať vlaje jen jediná zástava
;Vyplatila se naše trpělivost!
Je načase ukázat světu naší moc
Nechť se naše řady rozšíří na statisíce
Zahajme postup přes temnou noc
Zlikvidujeme veškerý odpor během chvíle
;Déle se nedá čekat!
Nechali naši zem bojovat samotnou
Proto se nyní pomstíme
Za jejich zradu
Jim nikdy neodpustíme
;Už není potřeba déle vyčkat!
Proto vyšlete armádu
Nechť nad všemi městy vlaje šedá vlajka
Pošlete naší elitu
Ať je jen jedna zástava
Komentáře (0)