Stojím tu zas

Stojím tu zas

Anotace: ...

Sbírka: Krásný širý svět

Stojím tu zas
a stát dál budu.
Klidně zlomte mi vaz,
já podtrhnu vám půdu.

 

Kdo vraždil, vraždit bude,
kdo napsal, znova napíše.
Váš strach je cítit všude,
ten divný pocit po břiše.

Autor Maggot7, 14.02.2016
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí