Džbán

Džbán

Anotace: Báseň o životě

Pij se mnou z kameného džbánku
vodu jenž tryská horský pramen
pojď se mnou hledat lesní studánku
jejíž krásou byl já dávno obeznámen

Však džbán padlý na špinavou zem
zbyla z něj pouze hromada střepů
proč jen nespadl dolu prázdným dnem ?
Z kousků slepím nový takřka poslepu

Z nového džbánu mám skvělý pocit
když z vlastních rukou byl stvořen
Můj um se mohl naplno zúročit
Zatímco okolní svět byl zbořen
Autor Petr27, 24.08.2016
Přečteno 330x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mistře hrnčíři krásná práce.

25.08.2016 09:35:22 | klaun

díky ovšem je pravdou že na na nějakou manuální práci sem úplně levej :)

27.08.2016 11:49:05 | Petr27

:-) nejsi sám

28.08.2016 04:39:31 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí