Jana a Finsko

Jana a Finsko

Anotace: S Janou ve Finsku

Janu jsem poznala před odletem na Erasmus,

doufala jsem i ona, že to ve Finsku nebude žádný humus.

Je to prima, usměvavá slečna a kamarádka,

doufám, že nás ve Finsku nepotká žádná pře a hádka.

 

Doufám, že si to tady obě užijeme nejlépe a báječně,

zvládneme spolu všechny problémy rychle a stručně.

Zatím je mi Janča velkou oporou,

zatím se nehroutím a nesetkávám s pohromou.

 

Děkuji za to jaká si a doufám, že se ještě více poznáme,

přece jen Tě a ani ty mně se ještě moc neznáme.

Určitě si tady spolu vše užijeme a taky popř. nejhorší přežijeme,

spoustu zážitků a silných okamžiků společných si odvezeme.

 

Přeji Ti mnoho skvělých dní ve Finsku a nejen tady,

dělej vše, jak tvé srdíčko velí, třeba i bourej zdi a hrady.

Vše zvládej s úsměvem, radostí a lehkostí,

také hlavou vztyčenou a hrdostí.

Autor Nikolka, 11.09.2016
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný výlet a bezva kamarádka snad to vyšlo :)

13.09.2016 21:08:07 | klaun

Jsme ve Finsku :) ;) pořád. A nevím co mělo vyjít, kamarádství jo. ;) díky

17.09.2016 21:46:16 | Nikolka

Jsi mě rozesmála a doufám, že ve Finsku žádný humus nebyl. Máš skvělé kamarádky. Držím Ti palce. :-))

12.09.2016 02:43:34 | Iva Husárková

Zatim tady jsme par dni. Dekuji.

12.09.2016 11:52:11 | Nikolka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí