smutno

smutno

Anotace: .

Večer, když mĕsíc se rozzářil
Spatřil sem tajemno,touhu a zmatek
Když mračnem, své svĕtlo prorazil
Koutkem oka,zahlédl sem smutek

Osůbka schoulená,pod větvovím smrku
Tvář se ji leskne slzami
Je smutná a při tom plná vzteku
Drží se posledními silami

Snaží se nevydati hlásku
Být ukryta před okolním světem
Nasadit si noci masku
Tmu a noc ztráviti brekem
Autor najrob7410, 24.09.2016
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Misha, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krasne a moc smutne

28.09.2016 03:38:45 | vlcatko

Líbezna Tvá tvorba je mi... :-)

27.09.2016 10:34:40 | Tvořilka Lenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí