ještě ne

ještě ne

Anotace: ...

 Den se počmáral

tmou světlem ulicí zářivou

a v lucernách pavučiny

nadýchané jemně v dešti nasáknou

atmosféru snů

dnů i nocí popsaných sešitů

s kaňkami bez kaněk

a oči dýchají nebem

co se odráží v oříškové

 

kávě

 

v limonádě,vodě

 

v posteli kamení na podlaze svíčky

pozor nespal se

 

hořím …

 

 

sleduji světlo na druhé straně města

u popelnic se povaluje kufřík

slyším křik a bolest ze sousedství

zatím se ale všichni radují

ještě se to nestalo ještě nejsem

divákem přítomnosti

zatím sleduji jen budoucnost

po kapkách

co se plouží cestičkou svou skleněnou

a spojují se v jednu jedinou

 

 

 

Autor Avola, 21.10.2016
Přečteno 313x
Tipy 15
Poslední tipující: kamínek, kudlankaW, Akrij8, enigman, Ormissia, Luky-33, Frr, CoT, Nikita44
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

počmárám se až za chvíli...

25.10.2016 02:18:17 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí