Pady a Plody

Pady a Plody

Anotace: Věnováno bronzovým tanečníkům soutěže StarDance Janě Plodkové a Michalu Padevětovi.

Stardance letos nezklamala,vyhodnocení výsledků to bylo drama.Všichni skvěle tancovali,prohry někdy oplakali.
Janča Plodková a Míša Padevět,Ti by si zasloužili hlasů devět tisíc devět set devadesát devět.
Klíště všem dech vyrazilo,posílat hlasy fanoušky nutilo.
Vždycky něčím překvapily,čtyřicítku vytančili.
Pot a dřina za to stálo,fanoušků nemáte málo.
Autor NezNámý, 11.12.2016
Přečteno 271x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný věnování :)

12.12.2016 12:42:55 | klaun

Díky :)

12.12.2016 20:07:45 | NezNámý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí