Evangelické stáří

Evangelické stáří

Anotace: Právě teď se stávám svědkem Prazvláštního úkazu Jedu s babkou, taky s dědkem Bez platnýho průkaz...

Právě teď se stávám svědkem
Prazvláštního úkazu
Jedu s babkou, taky s dědkem
Bez platnýho průkazu

K jízdě autem mají celkem
Dekadentní postoje
Jejich práce je ve velkém
způsobovat prostoje

Trpělivě si počkají
na dopravní zácpu
Než je tiše a potají
Na sedadlo nacpu

Jelikož jsou stařečkové
Ve své víře pevní
Hledají řešení nové
Na svou zácpu střevní

Kloní se však k uctívání
Velké panny Máří
Vytrvale popírají
Svoje vlastní stáří

Pomodlí se, poklečí si
K nebesům za oknem
Snad ten problém vyřeší si
Než tím oknem zmoknem
Autor Bánší, 16.12.2016
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: JSJ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) Hezky rozverné.

23.05.2017 08:36:43 | Koblížek

tož je taková hravá, pěkná :-)

17.12.2016 01:36:21 | klaun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí