Milovaná

Milovaná

Anotace: Láska skrytá v lidech

Jsi jako voda,
tebe nelze nemilovat.
Jsi jako slovo,
co nelze neříct.
Jsi jako půda,
co musím obdělat.
Jsi jako zrno,
co musím zasít.
Jsi jako vítr,
co odežene těžký mrak.
Jsi jako hedvábí,
co hladím rád.
Tebe nelze nemilovat...
Autor lesní víla, 15.02.2017
Přečteno 549x
Tipy 8
Poslední tipující: Philogyny1, Cappp, Iva Husárková, Poetik, ZILA78, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžké nemilovat.
A mnohem těžší, dát ptáku volnost, když chce letět.
A ješte těžší odpustit mu, že odletěl...

17.02.2017 21:44:56 | Cappp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí