ODPUSTÍM

ODPUSTÍM

Anotace: .....

ODPUSTÍM

Propustím mraky ze služeb
a slunce odvezu na konečnou
protože se bojí tmy a stromů
nad nebem to mlaská a klouže
to bůh koupe hvězdu jablečnou
v cínu,ve vaně z chromu

chytím kometu do oka
a měsíc vyženu de exilu
protože se bojí světla
pod nebem vyrábějí otroka
a ďábel odchytl i poslední vílu
utrhl ji..........zrovna když nádherně kvetla

odpustím všem světům
a paralelním realitám
že nás unášejí
na přič mléčným dráhám
v trpasličích galaxiích
odpustím všem letcům
že shazovali bomby,kolik........nespočítám
a pád Pompejí
jako sopka v mích hlavách
z jazykem v etymologiích.
Autor ZILA78, 26.02.2017
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Cappp, Jort, Eliášek, střelkyně1, poeta, Amonasr, bogen, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sám sebe zaklínáš strachem a to je Tvůj boží trest..

26.02.2017 20:01:43 | Jin&Jang

:)to máš co dělat! Ale vlk taky sliboval ... :)

Ta první strofka je hodně dobrá.

26.02.2017 10:00:48 | Ragnell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí