Lepší lhář

Lepší lhář

Anotace: Dopis Markýzy de Merteuil

Já píši Vám, neb nemám slov,
Nejsem lidská,
Mám jen cit.
Jak herec vlastní grotesky
Jste snad jíž dlouho mě chtěl mít.
Já žluté kytky natrhám
A budu si nadále jistá,
Že jste snad stejný jako já
Můj nešťastný avanturisto...
Jste nevyřčenou ideji
A šla by nazmar, kdyby byla
Příběhy rychle pomíjí
A přeci jen tu pořad zbyla
Otázka místo odpovědí
Jste snad jen předstíraný cit
Těm správným, co to nevidí
Neřeknu to, co chtějí mít.
A chceš li lásku tak si snaž,
Já budu i nadále jistá
Že ze dvou jsem ten lepší lhář
Můj nešťastný avanturisto...
Autor Alisa 16, 27.03.2017
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, jitka.svobodova, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí