A žili spolu šťastně až do smrti

A žili spolu šťastně až do smrti

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=LHonMUpV47Q

Sbírka: Tajemství včel

 

 

 


milujeme se jako oběžná dráha miluje své objetí
jsi jako můj harém ale teď odcházím do války a ty neodcházíš
milujeme se jako pozemští červi
jsi jako talíř plný zeleniny

život podbarvený sidewinderem odpáleným ze supersonického kukuruzniku

 

 

 

 

po smrti je život o něco studenější
ale můžeš toho využít a
pozvolna vychladnout
lépe se potom dívá na svět
když nehoříš a nic tebe ani ty okolo nepálí

 

 

všichni jako by spadli z višně
předali si dary


věci
prostě věci


zanechali všechny zbraně na zelené louce
nebe plné mraků utíká před obrazem v zrcadlech
řeky zase plné raků
ale doma
nezůstalo nic
už raději žádné noci v bunkrech
nikde ani stopa po nadějích
to už prosím kurva ne

už jsme se nebáli jenom jsme stáli na kopci a čekali
kdo první půjde dolů

 

potkal jsem tě tentokrát
jako první
ve tváří máš stále stejné prázdno
a jsi k ničemu
jako já

měli s námi zůstat
ale nepočkal nikdo
pak
nebylo proč spěchat

 

natírají jeho hrob na zeleno
a dívají se mlčky k nebi


někde to tam pořád ještě je

 

 

 

Autor CoT, 21.04.2017
Přečteno 625x
Tipy 27
Poslední tipující: Frr, Jort, bogen, Amonasr, Iva Husárková, tall&curly, Móny, hanele m., Luky-33, piťura, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čtu tě už asi milion let a pořád je to stejně dobrý!

22.04.2017 11:51:02 | tall&curly

chuť žvýkačky, která trvá, trvá a trvá... :D

22.04.2017 12:04:46 | CoT

supersonický kukuruznik mě fakt dostal :o)
a já ráda ty od spojovacího parku

22.04.2017 07:53:05 | hanele m.

jo, ten dostane všechny :D

22.04.2017 10:13:28 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí