Překrásný a dokonalý svět

Překrásný a dokonalý svět

Anotace: .

 

člověk má možnost volby, jen když ví, že má možnost volby

 

 

 

 

jak jsem si jen mohl myslet že až se ráno probudím
bude jako zázrakem všechno v pořádku
když neustále stojíš v rohu všech místností kde spím
a kde se tak nerad probouzím


respekt
život žádá respekt
hovno
život

na nebi je místo kde můžu stát rovně a přitom padat dál do sraček
tam dole
jak jsem si jen mohl myslet že když poletím
nikdy už nepřistanu


překrásný a dokonalý svět existuje jen tam
kde jsem k němu zády

na zpáteční cestě rozumím víc pocitům které mě sem předtím vedly
nebylo nutné
vrtat se v tom
tolik let


kolik ještě musím odžít dnů
než to přestane
než všechno přebolí
smrt je okamžik
na který čekám věčnost



utopie

lži

pomluvy


slyšel jsem už všechno co jste mi mohli říct
ale uvnitř hlavy mi nezbývá žádné místo
na další plastické pocity a rozjímání nad nekonečností
ve světě který pozvolna padá do prdele
uvadá už moje touha jít dál s hlavou vztyčenou
"hlavu vzhůru"
říkají ti praví
skutečně to tak je
tohle je ten poslední konec ze všech možných konců
které jsme spolu mohli mít

 

 

ve vzduchu voní jaro

lidé si zpívají to své nekonečné

nananana

 

 

Autor CoT, 22.04.2017
Přečteno 322x
Tipy 21
Poslední tipující: Amonasr, Akyš, Iva Husárková, adaj, Jort, Koralína, bogen, Cappp, Philogyny1, Avola, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působivě podaný životní pocit, zní mi to velmi autenticky, uvěřitelně a možná jaksi i "kompaktněji" než třeba jindy... Bezva :-)

23.04.2017 20:51:20 | Amonasr

překrásný a dokonalý svět je kýč, lepší to peklo s mariášem...

22.04.2017 18:04:40 | Philogyny1

náhodou.. představ si takový svět.. dokud nepoznáš bolest, nebojíš se pádu na držku. nebo tak nějak. však ty víš :_)

23.04.2017 18:47:05 | CoT

já už nespadnu, nikdy.

23.04.2017 19:00:47 | Philogyny1

vždycky je možnost, nevěš hlavu.. pády jsou nejkrásnější součástí života

23.04.2017 19:03:09 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí