láska

láska

Anotace: ...

Láska je zodpovědnost za život a pocity

druhého

nic není tak bolestivé

jako strádat s někým

za někoho

 

štěstí jiného je štěstí naše

s někým se dělit o dobré i zlé

je smyslem vztahu

.

.

.

pampelišky se rozvlnily chmýří

se spojilo do chomáčků u kotníku

když klesalo k zemi

 

světlo denní chléb

a noc ze saténu hladká

klouže ti něhou po tvářích

a otírá se jako kočka o víčka zavřená

a k tomu drobky k snídaní

co smeteš ze stolu do dlaní

a rty jako jahody a oči jako med

láska je něžná na pohled

 

i na dotek

 

Autor Avola, 23.05.2017
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, jenmravenec, jitoush, Jin&Jang, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ANO.....Ji./úsměv/

24.05.2017 21:39:40 | jitoush

za úsměv děkuji...

24.05.2017 21:51:51 | Avola

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí