Pohádkový les.

Pohádkový les.

Anotace: Dětem.

 

Včera překrásný byl den
obloha jak modrý len...

Šlapali jsme lesní cestou,
hýřilo slunce v listoví,
na koni princ za nevěstou...

V pohádku les se promění.

Z porostu se vynořila
chaloupka, celá z perníku
ježibaba zatopila,
pryč, Mařenko a Jeníku!

Pat s Matem děti provází
k Ferdovi, Berušce oklikou,
barevní broučci přichází,
též táhneme řepu velikou.

Popelku brzy potkáme,
pod keřem Růženku tam spící,
spolu s králíčky skákáme,
pak Sněhurka a trpaslíci.

Do dalších pohádek vplouváme,
na peci Honza lenoší,
koláčky od mámy papáme...

Takový den moc potěší.
Autor Kapka, 28.05.2017
Přečteno 261x
Tipy 9
Poslední tipující: Kyška, Amonasr, Poetik, piťura, Fany
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu pohádkové :-)!

29.05.2017 05:45:17 | Fany

Dík za zastavení.

29.05.2017 08:03:31 | Kapka

Jéééé,víc takovýýých:-):-) ST..

28.05.2017 23:22:53 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí