Šálek čaje čiré bolesti

Šálek čaje čiré bolesti

Anotace: &&&&

Míjíme se

Hledáme se

Vracíme se
Do dětských let
 
Vše bylo tak krásné
Snažení však bylo marné
Ve vzpomínkách vracím se
Stále ničím se
Zapomenout na to špatné snažím se
 
Neměním se
Jen stále zůstavám
Stále doufám
Ve srdci pod maskou štěstí si zoufám
 
Ukrývám svou bolest
Ukrývám své jizvy své slzy
Tak moc mě to mrzí
 
Vše vrací se jako černý mrak
Nad hlavou
Stojím venku v dešti
S tvou fotkou
A s obavou
Co když naše životy již osamělé zůstanou
 
Přemýšlím nad vším co se kdy stalo
Snažil jsem se moc nebo příliš málo
Tolik sil a slz mě to stálo
Lásku kterou jsem cítil , cítím dál
Kdybych řekl ne tak sám sobě bych lhal

29.květen 2012
Autor Dědek, 27.07.2017
Přečteno 2495x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, Kapka, Fany, Matěj Jiřinský, jitka.svobodova, Poetik
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toto je velmi silné.

Lásku, kterou jsem cítil, cítím dál.

Hluboký a velký obsah.

19.08.2023 16:54:38 | mkinka

Děkuji Kapko za hezký komentář :)

28.07.2017 17:51:05 | Dědek

Vše zlé pro něco dobré... Zapomenout na to špatné.
ST

28.07.2017 11:20:13 | Kapka

Děkuji :)

27.07.2017 21:07:34 | Dědek

Psáno srdcem....ST

27.07.2017 19:59:47 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí