Myslmat

Myslmat

Anotace: ---

Káva, čaj, sex?
Jaký hormon převládl dnes?
Na nitkách v prázdnotě,
slyšíš temnotu a vidíš třes.
Trest, právo, morální kodex?
21. století baby...
Co bylo bude a co nebude bylo.
Sval, hadry a etanol,
rozříznou ti hrudní kost.
Srdce na vaze neobstojí,
je to dnešní ideál,
o životě a blokaci,
čísel těch nešťastníků,
co na Nuseláku zformovali řad.
Autor kracimtmou, 19.09.2017
Přečteno 285x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí