Duchovno polygamná utópia

Duchovno polygamná utópia

Anotace: Chcela by som byť s niekým. Chcela by som byť so všetkými. Predstav si veľký dom. Obrovský! V d...

Chcela by som byť s niekým.
Chcela by som byť so všetkými.

Predstav si veľký dom. Obrovský!
V dome sú ľudia, s ktorými si rád.
V takom dome chcem žiť.

Tu nie je priestor na zlo.
Tu si ľudia pomáhajú.
Pomáhajú si byť šťastní.

V tom dome nie je zajtra.
V tom dome nie je včera.

Len duchovno polygamná utópia.
Autor Agate, 25.09.2017
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí