Smutny vlk

Smutny vlk

Anotace: .

Vlk, i když je ve své smečce
Cíti se býti osamocen
Ač vypadajíc měkkce
Neboť nechce býti vůdcem
Je ve své komunite
Kde má přátele, a rodinu
Ale v jakékoli minutě
Každou hodinu,či vteřinu
Myslí na svou vlčici
Co pred časem sám ztratil
A i když srdce má bušící
Čas sám nejradši by vrátil
Často vrací se do vzpomínek
Když spolu po lesích běhaly
Tehdy zažehl jejich plamínek
Na čemz si spolu zakládali
Jako když zpozorovaly srny
Kousek od jednoho háječku
Nadšením byli plni
Pripadali si jak v párečku
Pohled do vlčích očí
Je jako pohled do čire vody
Ten pocit,kam prvně vkročí
Pocit, úplné svobody
Ale bez druha je smutný
A cítí se strašně sám
Život je strašně nudný
Jako bez obrazu rám
Pohled do těch vlčich očí
Mu chybí strašně moc
V bludišti snu se točí
Prosim ať je noc
Autor najrob7410, 28.10.2017
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, vlcatko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde je ten vlk?

07.10.2020 03:48:18 | vlcatko

Nádherná básnička

29.10.2017 04:44:54 | vlcatko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí