New York

New York

Anotace: ..

 

vzpomínám si
jak sis naposledy hrála
se svoji tetičkou

 

bylo ti dvanáct
zaháněla jsi chuť 
na svoji první cigaretu
nosila jsi červený tepláky 
s beruškama
stromy v hájku u železniční trati
s vůní elektromechanickýho stavědla
spaly ve školce po o 
a ty 
jsi záměrně zapomínala úkoly 
pro každou chvíli 
s ní

 

tu poslední noc ve studenym baráku
s luxferama zabíjející ranní slunce
jsi spala u její postele a 
při usínání ti říkala
že je to na chvíli
že se za tebou vrátí 
a vůbec si tam nenajde Kena - 
- snědýho doktora zbloudilejch duší

 

vždycky
když ti pak bylo smutno
pokládala jsi hlavu bokem
na její zelenej polštář s ovečkou

 

skype
videochat
dopisy.

Autor DonBirell, 23.01.2018
Přečteno 805x
Tipy 34
Poslední tipující: IkkarisKa, gallatea, lawenderr, NigarKalfa, Akrij8, mkinka, piťura, tato22, breberkar, Krahujec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle mě chytlo za srdce moje citlivé.

19.11.2020 17:26:57 | NigarKalfa

Ten zelenej polštář je plnej smutku...

01.08.2019 23:35:52 | básněnka

krásne

03.05.2019 20:09:34 | Ally

Taková novodobá. Málokdo zakomponoval do básní dnešní digitální stopy ... asi to čekalo na Tebe ;-)

18.05.2018 18:12:09 | Jasmin de Paris

je v ní něco smutného...

23.01.2018 22:19:30 | Laika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí